22
Apr
2024

Shiba Hvalpe – Alt du skal vide om Shiba Inu hvalpe

Shiba Hvalpe – Alt du skal vide om Shiba Inu hvalpe

Er du på udkig efter en sød og livlig hund? Så er Shiba Inu hvalpen måske noget for dig! Shiba Inu er en japansk hunderace, som er kendt for dens intelligens, styrke og mod. De er også kendt for deres pels, som er blød og fyldig.

Shiba Inu hjemmesiden kan du læse mere om racen og finde information om, hvordan du kan adoptere en Shiba Inu hvalp.

Shiba Inu Hvalpe til Salg

Hvis du vil have en Shiba Inu hvalp, kan du finde dem til salg hos opdrættere. Det er vigtigt, at du finder en ansvarlig opdrætter, som avler sunde og raske hunde. På Shiba Inu hjemmesiden kan du finde en liste over godkendte opdrættere i Danmark.

Når du køber en Shiba Inu hvalp, skal du være opmærksom på, at de kræver en del træning og opmærksomhed. De er meget intelligente og kan være stædige, så det er vigtigt at starte træningen tidligt.

Shiba Inu Hvalpepris

Prisen på en Shiba Inu hvalp kan variere meget afhængigt af opdrætteren og hvalpens stamtavle. Generelt kan du forvente at betale mellem 10.000 og 20.000 kr. for en Shiba Inu hvalp.

Når du køber en hvalp, er det vigtigt at vælge en opdrætter, som har avlet sunde og raske hunde. Du bør altid spørge opdrætteren om hvalpens sundhedstilstand og se dens stamtavle, før du beslutter dig for at købe den.

Shiba Inu Hvalpens Pelspleje

Shiba Inu hvalpens pels kræver regelmæssig pleje for at holde den sund og flot. Du bør børste din Shiba Inu mindst en gang om ugen for at fjerne løse hår og snavs. Du bør også give den et bad en gang om måneden med en mild hundeshampoo.

Det er også vigtigt at klippe Shiba Inu hvalpens negle regelmæssigt og rense dens ører for at undgå infektioner.

Shiba Inu Hvalpens Sundhed

Shiba Inu hvalpe er generelt sunde og raske hunde, men som med alle hunde kan de være udsatte for visse sygdomme. Nogle af de sygdomme, som Shiba Inu hvalpe kan være udsatte for, inkluderer:

 • Hofteledsdysplasi
 • Allergier
 • Patellaluksation
 • Glaukom

Det er vigtigt at tage din Shiba Inu hvalp til dyrlægen regelmæssigt for at sikre dens sundhed og forebygge sygdomme. Du bør også sørge for at give den en sund og afbalanceret kost og tilstrækkelig motion.

Shiba Inu Hvalpens Træning

Shiba Inu hvalpe er meget intelligente og kan lære en masse, hvis de trænes korrekt. Det er vigtigt at starte træningen tidligt og være konsekvent i din tilgang. Shiba Inu hvalpe kan være stædige, så det er vigtigt at bruge positive forstærkninger og undgå straf.

Nogle af de kommandoer, som du kan træne din Shiba Inu hvalp til at udføre, inkluderer:

 • Sid
 • Ligg ned
 • Dæk
 • Kom
 • Plads
 • Stå
 • Apport

Det er også vigtigt at socialisere din Shiba Inu hvalp tidligt og lade den møde forskellige mennesker og hunde. Dette vil hjælpe med at forhindre aggressiv adfærd og gøre den mere sikker og tryg i forskellige situationer.

Shiba Inu Hvalpen og Børn

Shiba Inu hvalpe kan være gode familiehunde, men det er vigtigt at lære børnene at behandle dem korrekt. Shiba Inu hvalpe kan være stædige og har brug for en rolig og tålmodig tilgang til træning og opdragelse.

Du bør også lære dine børn at respektere hundens grænser og undgå at trække i dens hale eller ører. Du bør også sørge for at overvåge børnene, når de leger med hunden, og undgå at lade dem være alene sammen.

Shiba Inu Hvalpe og Andre Kæledyr

Shiba Inu hvalpe kan være gode venner med andre kæledyr, men det er vigtigt at introducere dem korrekt og overvåge deres interaktioner. Shiba Inu hvalpe kan være territoriale og vil gerne beskytte deres ejendele, så det er vigtigt at lære dem at dele og undgå jalousi.

Hvis du allerede har andre kæledyr, kan det være en god idé at lade dem møde hinanden på neutral grund og langsomt introducere dem til hinanden. Du bør også sørge for at give alle dine kæledyr tilstrækkelig opmærksomhed og træning for at undgå eventuelle problemer.

Shiba Inu Hvalpen og Motion

Shiba Inu hvalpe har en masse energi og kræver en del motion for at være sunde og glade. Du bør tage din Shiba Inu hvalp på daglige gåture og give den mulighed for at løbe og lege i en indhegnet have.

Det er også vigtigt at give din Shiba Inu hvalp mentale udfordringer og stimulation. Du kan bruge forskellige legetøj og spil for at holde den beskæftiget og stimulere dens sind.

Konklusion

Shiba Inu hvalpe er livlige og intelligente hunde, som kan være gode familiehunde, hvis de trænes og opdrages korrekt. Det er vigtigt at vælge en ansvarlig opdrætter og tage din Shiba Inu hvalp til dyrlægen regelmæssigt for at sikre dens sundhed.

Shiba Inu hjemmesiden kan du finde mere information om racen og finde en godkendt opdrætter i Danmark.